Er  du ny eller driver du allerede forretninger i Latinamerika?

Du befinder dig på et spændende tidspunkt i din virksomheds internationaliserings proces.

Latinamerikas markeder bygger på anderledes forretningskulturer end dét vi kender fra Danmark og de vestlige lande.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Din virksomhed vil få følgende ved at vælge DanLat Consulting som partner:

  • Et internationalt hold af specialister der kender de lokale mekanismer, forretningskultur og spilleregler i regionen. Eksempelvis i lande som Colombia, Mexico, Peru og Chile, samt Brasilien.
  • Konsulenter som kender både den danske- og latinamerikanske mentalitet, forhandlingsteknikker og som taler flydende dansk, spansk, portugisisk og engelsk.
  • Et fleksibelt hold der kan inddrages i enten hele eller dele af internationaliseringsprocessen, og som kan være jeres faste tovholder eller agerer som jeres virksomheds midlertidige country manager – så længe behovet er tilstede.
  • Et hold af lokale partnere, som vil hjælpe jeres virksomhed til en effektiv og hurtig etablering, lokale succes og økonomiske vækst.

IMG_4124


DanLat Consultings eksportspecialister i Chile og Mexico har guidet os igennem vores internationaliseringsproces i regionen. Uden deres hjælp havde vores salgsaktiviteter været vanskelig. Vi har etableret direkte kontakt med potentielle kunder fra “day one” i Mexico og vi ser frem til at skabe vækst og succes i regionen, ved hjælp af DanLat Consultings eksportspecialister”

CEO, Claus Pedersen, Dan-List A/S

DANLIST

 

Kontakt os for at afdække om hvordan Vi kan hjælpe jer til succes i Latinamerika!

T +45 50 53 91 38 eller + 45 91 33 00 16

Kontakt os her